Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Zuzka, odpoviem do radu, všetko je síce napísané v recepte, ale rozpíšem to znovu podrobnejšie: 1. JA TRUBIČKY MASTÍM olejom, až potom na ne naviniem pásy lístkového cesta (ak sa bojíš že sa prilepia, môžeš ich namastiť aj maslom nahrubšie, budú sa lepšie sťahovať) 2. ŽLTKOM POTIERAM AŽ NAMOTANÉ KREMROLE na plechu 3. po vybratí z rúry ich nechám trochu povychladnúť a až potom ich sťahujem z trubičiek (horúce to ani nejde, mrvia a lámu sa) 4. VRIACI CUKROVÝ ROZVAR vlievam PRAMIENKOM (nie po lyžiciach) a hotový sneh musí byť tuhý tak, že keď otočíte misu nevypadne 5. to šlahanie snehu trvá naozaj dosť dlho, dokopy aj tých 20 minút určite ;-) Tak snáď som trochu pomohla, nech sa trubičky na druhý pokus už vydaria lepšie :yes: